Σελίδες

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Αγίου Βερνάρδου (St.Bernard)



 
ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
8 ΧΡΟΝΙΑ (ΣΠΑΝΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 10)
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
ΑΣΚΗΣΗ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΟΡΥΒΟΣ
ΜΕΤΡΙΟΣ
ΥΨΟΣ
65-80CM ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ 70-90CM  ΑΡΣΕΝΙΚΑ
ΒΑΡΟΣ
50-90 KG



Αγίου Βερνάρδου
  Ο Αγίου Βερνάρδου σκύλος ζει περίπου 8 χρόνια, σπάνια ξεπερνά τα 10. Είναι ένας από τους μεγαλόσωμους σκύλους εργασίας. Ακούραστος βοηθός των ταξιδιωτών στις ελβετικές πλαγιές. Παρ’ όλο, που τώρα πια, ζει στα διαμερίσματα, είναι ταυτισμένος με το χιόνι και τις αφιλόξενες πλαγιές. Χρειάζεται κοινωνικοποίηση από νωρίς και σε μεγάλο βαθμό καθώς, ένας σκύλος με τόση δύναμη, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. 
  Ο σκύλος αυτός είναι μεγαλόσωμος μια με μεγάλο κεφάλι. Μπορεί να είναι μακρότριχος ή κοντότιχος. Ο κοντότριχος αντέχει τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το τρίχωμα του μπορεί να είναι είτε απαλό είτε τραχύ και είναι κόκκινο με λευκό. Συνήθως συναντάμε μαύρα σημάδια στο πρόσωπο και τα αυτιά. Επίσης έχει πολύ δυνατό σώμα.
  Είναι περήφανος, φιλικός, ήρεμος, αφοσιωμένος, πολύ πιστός και υπάκουος στο αφεντικό και στην οικογένεια του και είναι πολύ υπομονετικός με τα παιδιά. Τα πηγαίνει καλά με τα άλλα ζώα, δεν είναι πολύ κυριαρχικός και δεν γαβγίζει πολύ. Ζει άνετα σε διαμέρισμα. Δεν αγαπά τους ζεστούς χώρους. Μια καλή βόλτα την ημέρα είναι αρκετή.  

  http://love-animals.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου